Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2011 22:52 - Най- отвратителните професии на света
Автор: vladandrei Категория: Забавление   
Прочетен: 3735 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Чистач в порно кинотеатър. Плюсове в такава работа могат да намерят единствено сексуално обременени тийнове, които ще сметнат за неземно щастие възможността да гледат безплатно цял ден горещи сцени. За останалите този тежък и, най- главното, противен труд ще бъде непоносим. Съдете сами: след всеки сеанс на вас ще ви се налагада да вземете отдавна изгубилия формата си парцал и да ходите по залата чистейки под креслата и върху тях лепкави петна, останали от зрителите.
image 

2. Охраната на Бъкингамския дворец се счита за най- каръшката (некъсметлийската) в цялата британска армия - и не случайно. Даже и високопоставени представители на тази професия признават, че тази работа е “тягостна, изморителна, монотонна, непрестижна, изпълнена със силни болезнени усещания”. Сред населението е доста разпространен мита за това, че бифийтърите (така се нарича тази охрана)си изкарват много добре. Реално тази служба е доста скучна и тежка. Няколко часа в ден войниците се занимават с чистенето и гладенето на униформите си, а също така и полират обувките си до блясък.

image 
3. Сред мъчениците на науката особено място заемат мастурбаторите на животни. Когато на изследователите е нужна спермата на нашите събратя, за някакви техни работи, на помощ идва нещастния бачкатор, в чийто задължения влиза да доставя удоволствие на животните за благото на науката.

image

4. Чистач на канализация в Калкута. Такива работници, постоянно се намират под земята, газейки в месив от вода, отпадъци и човешки екскременти. Като униформа за тези труженици служат безформени дълги виолетови гащи, а инструменти са им мотика и кофа. В задълженията им влиза отстраняването на запушвания, възникващи в колектора. С мотиката се събират отвратителните наноси,събрали се в канализационните решетки, "добитото" се привлачва в кофата, тя се завързва на въжето, което я издига нагоре към колегите им на повърхността. 

image

5. Eдна от най- отвратителните професии е чистач на преносими тоалетни. Въпреки че хората все пак се стараят да използват тоалетната у дома си, не винаги е възможно да се издържи на зова на природата, когато се намират извън уюта на дома. Незавидна е работата на тези труженици, които са се отдали на почивстването на тези места за облекчаване на природните нужди.


image
 
Благодаря за вниманието!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930