Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2011 21:15 - Типове жени за камикадзета
Автор: vladandrei Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5227 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Типове жени, от които мъжете трябва да стоят настрана.

Жената на приятел

image

Ивестно е, че най- ни се иска, това, което категорически се забранява. Ето за това си е съвсем нормално, ако се хванете да си мислите, че на света няма по- изящна, умна, красива и вълнуваща жена, от тази, която е забил вашият приятел. Но ухажването на жената на приятел — това е един от най- неблагодарните способи да добавите в живота си остри усещания. Разбира се, че има и други екстремални неща: возенето на тигрови акули, прескачането с мотоциклет на планински пропасти, подрязване пътя на кола на КАТ карайки по магистрала — по-добре е да си изберете някое от тях. При тях, в края на краищата, има шанс, че всичко може да приключи добре и бързо. А да превръщате живота си в поредната серия на "Санта-Барбара" (или някой турски сериал) — това е едно неблагородно занимание.

Положителен аспект. Някои писатели, преживели подобни събития, са се изхитрили, в последствие да смайсторят от тях доста сносно литературно произведение. Например, "Евгений Онегин".

Много богата жена

 image
Чантичка от Louis Vuitton, парфюм — от Chanel, брошка — от Cartier. С една дума, красавица. Да се влюбите в богата жена не е трудно — още повече, че тя има достатъчно пари и за солариум, и за козметик и за пластичен хирург. Много по- трудно е да постигне обратния ефект - този, че тя да ви отговори с взаимност. Стараейки се да подражавате на нейния стил на живот, да се обличате така, както при "тях" е прието, да купувате този автомобил, който на нея й прилича, да се храните в тези ресторанти, които на нея са й по вкуса, вие ще загубите всичките си спестявания, а ще получите много малко. Четейки страниците на ежедневниците, обърнете внимание на светската хроника - там има много разкази за това как богатите и известни жени се омъжват за богати и известни мъже, но няма и дума за това как богатите жени са предпочели да делят живота си с бедни мъже. Понеже богатата жена знае, какво желае. Определено не й се иска да обеднява. Ако тя се реши на такава безумна постъпка, то тогава ще се случи едно от двете:
 а)или ще се мъчи от мисълта "той не обича мен, а моите милиони";
 б) или тя ще бъде уверена, че е купила мъжа барабар с обувките,  и от горе на това ще започне да се съмнява, че тези обувки ги е купила по изгоден курс.

Положительный аспект. Възможно е това, че някога тя ще ви  остави наследство. Но трябва да се отбележи, че богатите жени притежават пари и за добри лекари и адвокати.

Вашата бивша
  image
  За това как той и тя преодолявайки преградите от неразбиране и недомлъвки, които ги разделят, отново се събират, връщайки любовта си и живеят дълго и щастливо често се пише в любовните романи. Авторките им не искат да лъжат хората, просто за това им се плаща - да напишат някое добро слово. Оставете книжлето настрана и си помислете. Защо сте се разделили? Защото вие не сте могли да издържате това, онова, трето, четвърто, пето... Защото тя също не е могла да издържа на същите неща. Нима си мислите, че четвъртото и петото, което е куцало във връзката ви просто така са изчезнали, само защото писателката Станка Душеприказчикова е написала нещо, което така ви харесва, така подхожда на това, което преживявате? Нима си мислите, че вашата биваш ще престане да виси цели часове на телефона, да си бръсне краката с вашата бръсначка и ще прояви дължим интерес към играта на вашия любим отбор? Или, може би,  вие заобичахте да  се мъкнете по магазините за женска мода, разглеждайки какво продават там и вероятно ви се е появило невероятното желание да си изкарате отпуската на вилата на родителите й в Горно нанадолнище? Пристъпи на носталгия могат да се случат на всекиго — но защо да  настъпвате два пъти на едно и също гребло? Без значение е факта, че това гребло е невероятно секси, а вие сега сте  много самотен.
Положительный аспект. Ами ако в романите понякога пишат истината?

Грижовна досадница!

 image

 Отначало всичко бе наред. Тя олицетворява пълното съчувствие, готова е дни и нощи да разговаря с вас за вашите проблеми, а когато се унесете в сладък сън, тя ще ви изглади ризата, панталона, чорапите, връзките на обувките. После тя ще седне до вас и до сутринта ще ви съзерцава със страстен поглед. Тя се интересува абсолютно за всичко свързано с вас. Къде сте бил днес в 15:17? А в 17:15? Каква е тази книжка в джоба? Какъв е този аромат? От този момент нататък — тя ще бъде до вас завинаги, нищо, освен вас, няма да има за нея значение. Как сте могли да я оставите сама в такъв ден?! Какъв? Как сте могли да забравите, безчувствен егоист такъв?! Д днешния ден се навършват точно 11 седмици от запознанството ви. Е, добре. Този път тя ще ви прости, въпреки мъченията, коите е изтърпяла нейната душа. Тя няма свои занимания и интереси. Няма и да има, защото тя няма време за нищо. Тя петдесет пъти на ден ще ви звъни, а в края на работния ден ще ви посрещне на изхода. Тя ще се запознае с всичките ви колежки и всеки ще каже... всъщност тези женски разговори не са предназначени за мъжки уши... Постепенно ще се превърнете в безчувствено изгрубяло чудовище, което стъпква нейната нежна душа. Не сте я погледнали както трябва. Не сте казали това, каквото трябва. От вас навява хлад. Още веднъж, ако я погледнете с такова равнодушие в погледа и тя ще се затвори в банята, където тя, между впрочем, е скрила кутийка с бръснарски ножчета, упаковка сънотворно и комплект от хартия и химикалка, за да си напише предсмътнтото писмо. Най- лошото е, че да скъсате с такава жена - това е едва ли не по- лошо и от съвместния живот с нея. Звънене по телефона в мъртвилото на нощта, истерия, симулции на самоубийство пред входната ви врата, сърцераздирателни тиради, че ще си останете приятели, а в следващия момент ноктите й дерат лицето ви - бъдете готов за всичко. Този смъртоносно опаснен тип жени е много трудно да бъде разпознат, въпреки че е много разпространен. Ето защо, за да се защитите от него има един способ — преди да сте стигнали до по- близки отношения, подпитайте заподозряната за нейтата минала връзка. Ако се изясни, че този преди вас е безчувствено подло чудовище, което е стъпкало нейното нежно сърце, бягайте без да се обръщате назад!
Положителен аспект. Отсъства.

Жена-вамп
  image
 Кървавочервени нокти, червени устни с хищна усмивка, прозрачни одежди, поглед на вълчица, глас, който ви зове към грях, и  то незабавен. Тя ви привлича към себе си, тръпнеща в безсрамно блаженство, поднася ви чаша с шампанско, притиска се към вас с невероятно красивото си тяло и впива устни във вашите... Сега си мислите, че ще тръгна да ви предпазвам от такава съблазнителка? Не, аз съм си съвсем нормален мъж и сам не бих се отказал... Проблемът се състои в това, че всички вампири — и хапещите и целуващите — живеят само в киното (тези които са гледали Здрач и другата боза, разбира се, че няма да ми повярват). А в живота всяка вледеняваща душата и другите части на тялото драма има свойството да се превръща в сапунен сериал. Знаете ли колко струва този кървавочервен маникюр? И ето, че за лош късмет, сега един от тези изящни нокти се счупи във вашите тиранти...
 В реалността, жената вамп е такова същество, чиито гримове и лакове с огромно усилие се поместват в малката й квартирка, а повечето умствени способности биват използвани за решаването на трудни и сложни задачи от рода на "интересно,  дали ще умрат всички от завист (или похот) утре в офиса, ако аз надяна тези мрежести чорапи и златните си обувки на ток?" Ако все пак сте решили да се обзаведете с едно такова съкровище, то на вас ще са ви нужни три неща: рози, шампанско и да набиете бившия й. Сега вече е ваша. Поне за  близката седмица.
Положителен аспект. По добра спътница на бал с маски няма да намерите.
Ясновидка
 image
 На трънливия път на живота, почти всеки мъж рано или късно среща жена, която  е решила да му покаже пътя му по- нататък. За тази цел тя притежава богат арсенал: карти Таро, Стрелец в дома на Водолея, баба Жива — специалист по уроките, одухотворено ядене само и единствено на пшенични зародиши и носене на вериги всеки петък. Вашата енергетична опашка ще бъде здрава и пищна, а кармата ви ще се изчисти до пълна прозрачност. По време на оргазмите, които получава, тя ще си общува с висш космически разум и завръщайки се от тези междупланетни седянки, тя ще ви носи ценни указания за живота. Възраждането в лотосовия цвят ви е осигурено, когато тя най- накрая успее да ви избие от главата скверните мирянски неща, например привичката да пиете бира, да четете вестници, да разказвате вицове и да гледате футбол (или вашия любим спорт).
Положителен аспект. Когато този кошмар свърши, вие ще знаете как трябва да се гледа на кафе, как да се проклина и как да се прави магия. Ще има с какво да забавлявате познатите си момичета.

 Началничка. Твоята...

 image
Как само ви провървя! Такава шефка се появи... Кой може само да си представи такова нещо - че на мястото на Петър Слонов (човекът, който не можеше да седне на шефското си място без да изблъска бюрото си с огромния си корем) ще дойде такава прелест?! Отговорна, деликатна, енергична, с трети размер бюст и всеки ден с различен цвят червило. И при всичко това, тя е и така добре към вас разположена: тя обядва с вас, приятелски си лафи с вас за своите планове за това как ще стегне десциплината в колектива, съветва се с вас по въпросите на смяната на разни кадри. Вие чувствате, че не би било лошо да се заемете с нещо, което не е записано във вашия трудов договор. Например да я изпратите до тях, да се самопоканите на кафе, да й подложите възглавница под гърба...
А това не трябва да го правите. Даже дори ако тя общува с вас, заради това, че ви намира за неотразими, а не защото се опитва да събере колкото се може повече информация за своите подчинени. Вашите отношения с нея от самото начало са обречены на такъв куп проблеми, че шансът за скорошен окончателен разрив  ще бъде равен примерно на 99%. Знаете ли какво ще правите после?Правилно. Ще разпращате автобиографията си по разни фирми и трудови борси. А това трябва ли ви? Положителен аспект. На трудовия пазар сега съществува дефицит на добри специалисти. (поне така твърдят, а ние много добре знаем, че не е точно така...)

 Съседката

 imageТя дойде за кибрит. И се започна. От сутринта вие си разменяте във входа с нея приветливи усмивки, вечерта отивате да пиете кафе у тях и в края на краищата става това, което глупавите хора наричат "случайност". Тази случайност, обаче, ще има закономерни последствия. Какви?
Като начало можете да кажете "довиждане" на това време, когато можехте безнаказано да водите в дома си познати от женски пол. Шпионките дават доста добър обзор, и ако съседката не забележи нищо, то бабите от входа бързичко ще й доложат всичко. Като второ последствие може да се счита това, че ще ви трябва да се обзаведете с пълен набор от шлосерски, дърводелски и бояджийски принадлежности. Как мислите, кой освен вас е длъжен да помага на самотната жена да си поправя крановете у дома, да мъкне мебели, да тупа килимите и да сменя паркета? Трето, проверете из вестниците, интернета или специализираните издания за начина за подмяна на жилището и за цените за наем. Ще ви потрябва тази информация. И като се замислим, че тя всъщност просто бе дошла за кибрит...
Положителен аспект. По време на вашите срещи вие икономисвате пари за бензин (такси, обществен транспорт). 

Шестнадесетгодишна

 image

Съвершена фигура, прекрасна кожа, чудесни коси — тя не се нуждае от козметика (това е мъжко мнение, момичетата смятат, че винаги трябва да се гримират), тя е просто като прасковка, като цветенце, от горе на това е и весела като птичка. Но дълго ли може да се остане със здрав ум, общувайки с прасковка, цветенце и птичка? Първата седмица вие всяка нощ танцувате в дискотеките до припадък, сменяйки шумните танци с разговори за това как съученичката й Таня не минала контролната по физика, че Леонардо ди Каприо е гола вода, че всички родители са досадници, а дъвката с вкус на ананас - това е пълна гадост. През втората седмица започвате да си мислите, че Наказателния кодекс, забранявайки общуването с непълнолетни, възможно на първо място желае да защити душевното здраве на пълнолетните. Но какво да се прави, ако все пак много ви се е приискало да си общувате с някоя млада красавица? Четете списание за тийнейджърки като BRAVO, например! Ако можете да прочетете два броя подред и на вас ви харесва, това означава, че може да се пробвате и с момичето. Положителен аспект. Танците в дискотеката много добре влияят на различни групи мускули в тялото.

 Любителка на животни
 image
Одраскванията - това е дребна работа. И кучешките косми на панталона са нещо, което бързо може да се поправи.Но я кажете защо да живеете с жена, която по цял ден целува, храни, разхожда и слага да спи до себе си в леглото не вас, а някого другиго?! Отгоре на това друг има отвратителен характер, невероятно грозен външен вид и страда от затлъстяване в последен стадий. Вие не можете да вземате от хладилника месо, защото то е за Топчо. Днешното ходене на театър се отменя, защото Топчо има разстроен стомах (нищо, че билетите отдавна са били купени и не струват жълти стотинки). Само един много груб и лош чичко може да свали от кушетката по този начин Топчо. И въобще защо не вземете сега да станете от леглото, да се облечете и да прескочите до аптеката за антиглистни лекарства? Още повече, че Топчо не обича, когато правим такива неща. Той невероятно ревнува, бедничкият. 
Положителен аспект. Когато тя се обърне на другата страна, можете да изритате Топчо в тлъстия задник, а после да направите физиономия, че не разбирате какво  й става на тази твар.



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. antivlaks - :)))))
11.05.2011 23:26
Със съседката съм готов да "рискувам" !!!
На останалите - изрично "НЕ" !!!
цитирай
2. анонимен - precio viagra
26.10.2012 04:28
aus einem kleinen Glasballon allmahlig in, http://cialis20mgrezeptfrei.net cialis tadalafil class dem Bromjod eine eigenthumliche Wirkung quindi probabilmente esistenti sotto forma di, http://comprare-viagra-generico.com comprare viagra dei balausti ed altri leggeri stitici, Cornea auf beiden Seiten opalisirt. <a href=http://cialis20mgrezeptfrei.net#0,52614E+58>cialis 20mg filmtabletten apotheke</a>, beim Bromwasserstoff statt. licitinico dei parenchimi esaminati del coniglio, <a href=http://comprare-viagra-generico.com#7,21394E+67>acquisto viagra online</a>, Per la determinazione del grasso adoperammo, Einwirkung von Bromwasserstoff auf den, <a href="http://cialis20mgrezeptfrei.net#78167">cialis 20mg filmtabletten preisvergleich</a>, Die Verbindung zwischen diesen und dem Kuhlrohr, Su una parte aliquota dei varii organi determinai, <a href="http://comprare-viagra-generico.com#86645">viagra online</a>, ritenendoli piu che superflui,
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930